DKS-lab 2024, søknadsfrist 15. mars

Utlysningen om å få delta i årets DKS-lab er nå tilgjengelig.

I Rogaland er det Rogaland Kunstsenter som er vår samarbeidspartner og vil håndtere søknadene.

DKS-LAB er et landsdekkende nettverk av faglige utviklingsplattformer for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken, hvor utøvere innen det visuelle kunstfeltet får anledning til å utvikle sine individuelle prosjekter gjennom et faglig kollegium, kurs og praktisk erfaring med skolebesøk.

Hvilke muligheter er det for visuelle kunstnere i Den kulturelle skolesekken? Hør fagansvarlig for visuell kunst i Kulturtanken, Kyrre Bjørkås, og daglig leder for ROM for kunst og arkitektur, Gjertrud Steinsvåg fortelle om DKS-LAB i denne episoden av Kunstpodden.

landingssida til Kulturtanken finner du lenker til fylkene.