Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Bli med på kurs i barnebokbadmetoden!

Barnebokbad er et arrangement der barn eller ungdom intervjuer en forfatter. Som deltager på kurset vil du få de verktøyene du trenger for å fungere som samtaleleder for barna, samt for å planlegge og gjennomføre et bokbad.

Se programmet for kursdagen her

Et barnebokbad kan være et forfatterbesøk i klasserommet eller biblioteket, eller programpost på en litteraturfestival. Det er ikke arrangementet i seg selv som er viktig, men kvaliteten på samtalen –og prosessen i forkant. Metoden har ingen aldersbegrensning og er utprøvd med gode resultater, på elever fra 4. klasse til 3. klasse i vgs. Kurset er lagt opp praktisk, og er nyttig for alle som jobber med bøker og barn.

Sted: Bølgen kulturhus, Galleriet. Sanden 2, Larvik

Tid: 5. september. Kl. 09:00-15:00

Pris: Gratis inkl. lunsj

Påmelding: Meld deg på innen 29. august her.
Merk at det er kun plass til 24 deltagere.

Alle deltagerne må lese boka Discosatan av Vera Michalsen før kursdagen for felles utgangspunkt.